Barion Pixel

Groove. Egyszerre főnév és ige, jelentése barázda, ismételt gyakorlással tökéletesíteni, nagy élvezetet lelni (valamiben).
Get into the groove.
Kifejezés: szenvedéllyel, motiváltan csinálni valamit.

groove trails

Gyűjtő- és tulajdonnév: a legújabb, legzöldebb, leginnovatívabb instant túrák gyűjteménye.

Túráink

Zuppa Trail (28 km)

A Zuppa Trail többek között a budapesti és tatabányai nagyközönség számára is könnyen, gyorsan megközelíthető, Szárligetről induló körtúra. Az útvonal 28 kilométert fed le a Vértesben, ez alatt egyebek mellett olyan látnivalókat tartogat, mint az egykori Csákány-patak által vájt áttöréses Mária-szurdok, az erdő zöldjében megbúvó Vitányvár fehér falmaradványai, az egyedülálló Rockenbauer-emlékfa, a kis kitérővel meglátogatható Gráciák bérce, valamint a környezetéből markánsan kiemelkedő sasbérc, a Zuppa-tető.

Kamor Kör (15 km, 34 km)

A Bakony bölcs varázslójáról elnevezett, a Balaton-felvidék legszebb ösvényein kanyargó Kamor Kör egy 15 km-es, illetve egy 34 km távval várja a futni és túrázni vágyókat. Az útvonalnak természetesen vissza-visszatérő eleme a lejjebb elterülő Balatonra nyíló egészen kivételes kilátások sora, de a páratlanul változatos szakaszok egyéb természeti-biológiai, geológiai, történelmi és építészeti látnivalókban is bővelkednek. Kaptatók, erdők, patakok, erdei tó, kertvárosi részek, ikonikus fák... van itt minden, mi szem-lábnak ingere!

🌟 BAJNOKOK  CSARNOKA 🌟

🌟 BAJNOKOK CSARNOKA 🌟

Farkas Trail (29 km)

A Farkas Trail a budapesti nagyközönség számára is könnyen megközelíthető Biatorbágyról induló, Budapesten végződő 29 kilométer hosszú, 800+ méter szintemelkedéssel bíró vonalas túra. Az útvonal olyan természeti-geológiai látnivalókat, mélységeket-magasságokat tartogat, mint például a Pátyi dombok, a félkör panorámás Tarnai-pihenő, a Mária-szurdok, a Normafáról a városba vezető legszebb zöldfolyosót biztosító Farkasvölgy vagy Budapest legmeghatározóbb sziklaképződménye, az Ördög-orom.

Nyakas Kör (13 km, 25 km)

A Nyakas Kör szélesebb közönség igényéhez, lehetőségeihez illeszkedően két távon, 13 és 25 kilométeres verzióban is teljesíthető. Mindkét verzió a Budapestről autóval, tömegközlekedéssel is 15 perc alatt megközelíthető biatorbágyi viadukt árnyékában kezdődő és végződő körtúra. A túra teljes távja elvezet többek között a helyi kaptárkövek, a Nyakas-kő, a vízimadarak által kedvelt és a Peca-tóba ömlő Berta-patak mellett, illetve áthalad a sóskúti Kálvária-hegyen, valamint a fenyőkkel tarkított Biai-erdőn is.

238

Teljesítések száma

126

Futó teljesítések

112

Túrázó teljesítések

4+2

GT útvonalak száma

5503

Összes megtett km

981

Velünk töltött órák

25

Elültetett facsemete

4848

Megmentett m2 esőerdő

29

Farkas Trail finisherek

44

Zuppa Trail finisherek

16+7

Kamor Kör finisherek

92+64

Nyakas Kör finisherek

44

Zuppa Trail finisherek

16+7

Éppen csapatják

{{countRun+countHike}}

Teljesítések száma

{{countRun}}

Futó teljesítések

{{countHike}}

Túrázó teljesítések

4+2

Útvonalaink száma

{{sumDistance | filterFloatRound}}

Összes megtett km

{{sumTime | filterNumberToTime2 | filterFloatRound}}

Velünk töltött órák

25

Elültetett facsemete

7715

Megmentett m2 esőerdő

Farkas Trail finisherek

Zuppa Trail finisherek

+

Kamor Kör finisherek

+

Nyakas Kör finisherek

Az itt megjelenített útvonalainkon túl már hosszabb ideje izgatottan dolgozunk továbbiak előkészítésén is. Minden túránkat koncepciózusan, egy 13 elemű szempontrendszer szerint alakítjuk ki, és igyekszünk őket úgy vezetni, hogy méltatlanul hanyagolt vagy kevéssé ismert, ámde sok látnivalót, élményt és felüdülést tartogató vidékeken, tájakon haladjanak keresztül. Olyan útvonalakat alkotunk, melyeken haladva úgy tudunk rácsodálkozni dolgokra, magunkra, részletekre – magára a világra –, mint korábban még soha. Filozófiánkról itt tudhatsz meg többet.

A hazai instant körök száma az utóbbi években olyanannyira megnőtt, hogy ebben a műfajban meglehetősen nehéz bármi újat mutatni – a Groove Trails mégis erre, sőt különálló irányzat teremtésére vállalkozik. Egy olyan, instant túrákra alapuló mozgalom és közösség életre hívására, amiben a fenntarthatóság, az innováció, a kreativitás kulcsszerepet játszik. 
Mindenben, amit és ahogy csinálunk, kiemelt szerepet kap a természetvédelem és fenntarthatóság
11 elemű egyedi értékajánlatunkról itt olvashatsz többet.