Barion Pixel

Partnereink

Partnereink munkájukkal, szakértelmükkel, idejükkel és többször térítésmentes felajánlásaikkal segítik megvalósítani céljainkat, amiért rendkívül hálásak vagyunk nekik.

Akik szakmai vonalon, a Dolfoarton, vagy grafikai munkákon keresztül kerülnek velem kapcsolatba rendre azt hiszik, amikor bemutatkozom, hogy a Dolphin egy művésznév. Pedig nem. Ezzel a névvel szüleim mintha csak születésem pillanatában finoman ráhelyeztek volna a megfelelő útra. A kreativitás és a természet szeretetének útjára.

Mióta az eszemet tudom mindig alkottam, rajzoltam, gyúrtam, formáltam. Örök felfedezőnek, örök kísérletezőnek tartom magam. Az életben az egyik legfontosabb dolog szerintem, hogy ne felejtsük el milyen volt mikor gyerekként önfeledten játszottunk. Ezt az önfeledt játékot próbálom becsempészni munkáimba. Ha csinálok valamit szívvel – lélekkel csinálom, nincs félvállról vett projekt. Ha esetleg veszélyét látom annak, hogy nem érzek egy munkát eléggé a magaménak, el sem vállalom…

A Groove Trails arculati megbízását nagy örömmel fogadtam, hiszen mivel sokat túrázunk – illetve egyre többször futok is az erdőben – a projekt igazán közel áll hozzám.

Laci végzettségét tekintve építőmérnök, 4 éve statikusként dolgozik, szabadidejében szeret túrázni, országúti biciklizni, videózni. Egy éve szerezte be első, pár ezer forintos drónját, amivel sikeresen megtanulta, hogy mit nem szabad csinálni egy ilyen eszközzel. Mikor úgy érezte, hogy az esetek többségében már képes kikerülni az útjába kerülő tárgyakat, beruházott első komolyabb madárkájába. Eddig csak saját maga, illetve barátai szórakoztatására készített videókat, ez az első olyan projektje ami már szélesebb közönségnek készül. Videózás mellett a fotózás is érdekli, pár képét az Instagram profilján megtaláljátok.

A természet ugyan egész életemben körül vett, de már felnőtt voltam, amikor először találkoztam a túrázás szervezett formáival. Szinte egyszerre fedeztem fel a teljesítménytúrázás, (jelenleg kb. 200 teljesítésnél járok) és Kéktúrázás (az OKT-t már volt szerencsém végig járni, most az Alföldi kék kihívásai várnak) szépségeit és volt egy intenzív geocaching-es időszakom is. Ezek a hatások (teljesítménytúra, kéktúra, geocaching) vezettek oda, hogy megszületett bennem a GeoGo ötlete. Szerettem volna valami olyat létrehozni, ami egyben nyújtja ezeket az élményeket. Remélem sikerült! 🙂

A Nikoletta cukrászda 2008 május 1-én nyitotta meg kapuit Biatorbágyon.
Családi vállalkozásként mindig a minőségre és a frissességre törekszik, ezért tortáik, süteményeike kizárólag minőségi alapanyagokból készítik.
Kínálatukban szerepelnek egyszerű és elegáns, díszesebb, különlegesebb torták egyaránt.
A cukrászda kávékülönlegességekkel, egyre bővülő sütemény- és fagylalt kínálattal, kellemes környezettel, könnyű parkolási lehetőséggel, szemben gyönyörű parkkal és játsztótérrel várja kedves vendégeit.

Nyitatartási idő H-V 10:00-19:00. Figyelem! A koronavírus terjedésének megfékezését célzó kormányrendelet értelmében jelenleg minden vendéglátóhely, köztük a cukrászda is csak 15 óráig tarthat nyitva.

A cukrászdáról bővebben annak weboldalán és Facebook oldalán tájékozódhatsz.

A La Piazza Buda szívében, a XI. és a XII. kerület határán elhelyezkedő olasz étterem és pizzéria, mely 2019 júniusában nyitotta meg kapuit.  A La Piazza kifejezés jelentése, “A Tér”, amit fizikai értelemben hatalmas terasza is reprezentál, míg átvitt értelemben négylábú kedvenceinket is szívesen látó térként, étteremként működik.

Az étterem téli nyitvatartása H-V 11:30-22:00 Figyelem! A koronavírus terjedésének megfékezését célzó kormányrendelet értelmében jelenleg minden vendéglátóhely, köztük a pizzéria is csak 15 óráig tarthat nyitva.

Az étteremről bővebben annak weboldalán és Facebook oldalán tájékozódhatsz.