Barion Pixel

GYAKORI KÉRDÉSEK

A Groove Trails túráin való részvételhez nevezned szükséges, ezt honlapunk Nevezés menüjében tudod megtenni. Vásárláskor megadott e-mail címedre rögtön a fizetésed teljesülését követően elküldjük azt az egyszer használható ellenőrzőkódot*, mellyel az adott túrát a GeoGo nevű webalkalmazásban hozzá tudod adni a saját profilodhoz.

A GeoGo-s túrafelvételhez használhatod a következő direkt linkeket:

Farkas Trail (29 km)
— Helka Kör (15 km)
— Helka Kör (36 km)
— Kamor Kör (15 km)
— Kamor Kör (34 km)
Nyakas Kör (13 km)
Nyakas Kör (25 km)

Zuppa Trail (28 km).

Az ellenőrző pontok érintését és a túra teljesítését egyaránt a GeoGo segítségével (tehát nem a pályán kihelyezett QR-kódok beolvasásával) fogod tudni igazolni.

A GeoGo használatáról itt olvashatsz részletesen.

* = Az ellenőrzőkódot tartalmazó e-mail freemail-es címekre az e-mailszolgáltató beállításai miatt nem érkezik meg. Ha freemail-es címet adsz meg nevezéskor, vedd fel velünk a kapcsolatot Facebook-on, ott elküldjük a nevezésedhez rendelt kódot/kódokat.

Az ellenőrző pontok érintésének és a túra teljesítésének igazolása a GeoGo nevű webalkalmazással történik.

Az ellenőrző pontok érintését a pontok 50 méteres körzetében, az adott túra GeoGo-s felületén tudod igazolni: bökj a pont melletti “Igazolás” gombra. Fontos, hogy a webalkalmazás nem jelez, mikor megközelítesz egy ellenőrző pontot, de térképen vagy a GeoGo-t megnyitva bármikor megnézheted, hol jársz a soron következő ponthoz képest.

A GeoGo használatáról itt olvashatsz részletesen.

Bármikor, amikor szeretnéd (kivéve, ha valamilyen korlátozás van érvényben az útvonalon, ezekről igyekszünk mindig friss infókat közölni a honlapon). Amennyiben hajnalban, vagy éjszaka szeretnél indulni, vigyél magaddal fejlámpát, és ügyelj rá, hogy a telefonod fel legyen teljesen töltve. Az érmeket és kedvezményeket a célban csak az átvevőpontok nyitvatartási idejében tudod átvenni/igénybe venni, ha ezen kívül érkezel, jelezd, és postán eljuttatjuk az érmedet.

A nevezéseknek nincs elévülési ideje.

Futva, túrázva, egyénileg, párban, csapatban. Ahogy kedved tartja. A futós és túrás teljesítés között mindössze a szintidőkben van különbség. Ha többen indultok együtt, akkor arra figyeljetek, hogy mindenkinek legyen saját nevezése, és egyenként csekkoljatok be az ellenőtzőpontoknál.

Ha a futós szintidőből csúszol ki, akkor csak annyi történik, hogy az eredménylistán túrázó teljesítőként fogsz megjelenni, de ugyanúgy jár a finisher ajándék. Ha túrázóként léped túl a szintidőt, akkor sajnos a teljesítésed sikertelen lesz, legközelebb szépíthetsz!

A nevezési díjak 10%-át természeti értékeink megőrzéséért fáradozó szervezeteknek ajánljuk: többek között több alkalommal támogattuk már az Erdőmentőket, a Rainforest Trust-ot és a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetséget. Ezekről, illetve általánosságban a Groove Trails-nek a természethez fűződő viszonyáról a Természet menüpont alatt olvashatsz bővebben.

Igen, természetesen az erdő négylábú barátaink számára is nyitva áll. 🙂

A szervezők nem vállalják a felelősséget a teljesítés során felmerülő egészségügyi problémákért, minden induló saját magáért felel. A problémák elkerülése érdekében olvasd át alaposan az ajánlott felszerelések listáját, és tanulmányozd át az útvonalat indulás előtt. Javasoljuk, hogy legalább egy családtagod/ismerősöd tudjon róla, hogy mikor indultál és mikorra tervezel célba érkezni. Ha olyan baleset ér, ami miatt nem tudsz önállóan eljutni a legközelebbi lakott területre, akkor hívj segítséget a 112-es vagy 104-es telefonszámon.

11 elemű egyedi értékajánlatunkban összefoglaltuk, mit kapsz a nevezésért. A költségoldalt tekintve a nevezési díjakból számos egyszeri (honlap, dizájn, adminisztráció, GeoGo-integráció) és rendszeres (érmek, fizetési felület, könyvelő, marketing, a Groove Trails csapatának munkájának jelképes ellentételezése) költségtételt kell tudnunk fedezni, illetve a természetvédelmi támogatás és a további útvonalak fejlesztési költsége is benne van az árban.

Mindezekkel együtt kezdeti akciónk keretében jelentősen kedvezőbb áron kínájuk a nevezést, mint a legtöbb instant trail szervezője.

Annak édekében, hogy a jövőben akár még jobb áron tudjuk kínálni a nevezéseket, a továbbiakban még kedvezőbb feltételeket igyekszünk majd kialkudni a beszállítóinknál.

Ebben az esetben sajnos a következő pontokon sem fogsz tudni becsekkolni. Ha a telefonoddal és vagy az okosóráddal rögzített track-kel tudod utólag igazolni a teljesítést, akkor manuálisan felveszünk a teljesítők listájára. Fontos ugyanakkor, hogy minden kihagyott ellenőrzőpontért 2 perc büntetés jár.

A fából készült természetbarát és többfunkciós finisher érem mellett partnereinknél a következő kedvezmények vehetők igénybe:

  • Nikoletta cukrászda (a Nyakas Kör célja):  25% kedvezmény minden általuk készített termékre helyben fogyasztás esetén, illetve korlátlan citromos víz fogyasztás. Fontos tudni, hogy a cukrászdában jeleneleg csak készpénzzel lehet fizteni.
  • La Piazza pizzéria (a Farkas Trail céljában):  50% kedvezmény limonádéra, 20% kedvezmény minden pizzára, valamint korlátlan vízfogyasztás.
  • Mezei Cukrászda és Étterem (a Zuppa Trail céljában): 50% kedvezmény minden kávéféleségre és limonádéra.
  • Peron Pizzéria & Pub (a Kamor Kör céljában): 50% kedvezmény minden kávé és limonádé, 10% kedvezmény minden pizza árából
  • Kotyogós Kávéterasz Tihany (a Helka Kör céljában): 10% kedvezmény minden érel és ital árából.

Emellett időszakosan meghirdetett kihívásaink során egyéb ajándékokkal is készülünk.

A Nyakas Kör végén a Nikoletta cukrászdában tudod átvenni az érmet nyitvatartási időben: H-V 10:00-18:00.

A Farkas Trail végén a La Piazza pizzériában veheted át az érmet H-V 11:00-22:00-ig.

A Zuppa Trail célja a Mezei Cukrászda és Étterem található, az érmet is itt tudod átvenni H-V 11:00-20:00 között.

A Kamor Körök végén a Peron Pizzéria & Pub-ban veheted át az érmet H-V 08:00-23:00 között.

A Helka Körök végén a Kotyogós Kávéterasz Tihany-van veheted át az érmet. Nyitvatartási ideje: H-V 08:00-18:00.

Amennyiben nyitvatartási időn kívül érkezel, jelezd e-mailben a hello@groovetrails.com címen, és postán eljuttatjuk hozzád az érmet.

Kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözetre (esőkabát, terepfutócipő/bakancs, aláöltözet, futózsák/hátizsák), esetleg váltóruhára, ha a célban átöltöznél.  Szükséged lesz egy bekapcsolt, mobil internettel rendelkező okostelefonra feltöltött állapotban, hosszú menetidő esetén ajánljuk a power bank-et, illetve esős időben szükséged lesz egy vízhatlan telefontokra is. Az instant trailek önellátó módon működnek, tehát a frissítésedről is magadnak kell gondoskodnod. Bizonyosodj meg róla, hogy a tervezett menetidőre elegendő étel és folyadék van nálad. Ezen felül ajánljuk, hogy vigyél magaddal iratokat, készpénzt, esetleg papír alapú térképet, és ha sötétben teljesíted, akkor fejlámpát is.

Ha okosórával vagy más eszközzel rögzítetted a  track-ket, utólag is tudod igazolni a teljesítést.  Ilyen esetben küldj egy e-mail a hello@groovetrails.com címre a track fájllal, és manuálisan felveszünk a teljesítők listájára. Fontos ugyanakkor, hogy minden GeoGo-ban kihagyott ellenőrzőpontért 2 perc büntetés jár.

Sajnos ebben az esetben csak úgy, ha együtt indulsz valaki olyannal, akinek van, és külön-külön elvégzitek a becsekkolást az ő készülékén.

Az útvonalakat úgy jelöltük ki, hogy a nagy részük jól futható legyen, de mégis tartogasson kihívást a rutinosabb sportolók számára is. A hosszabb távokra ajánlott túrázási rutin, nem hátrány a jó állóképesség és sportos életmód. Ha ez lesz az első túrád, akkor kezdésnek ajánljuk a 13 km-es Nyakas Kört.

Korhatár nincs, de 18 év alatti személyek csak nagykorú társaságában teljesíthetik a túrákat.

 

Ha itt nem találsz választ a kérdésedre, fordulj hozzánk bizalommal!