Barion Pixel

Minden, ami Groove Trails a neten

Lehet a sportolás, a terepfutás oldaláról megközelíteni, vagy a családi túrák, hosszú erdei kutyás séták felől. Valakinek az egyéni béke megleléséhez, fenntartásához járul hozzá, míg mások kihívást látnak benne, megmérettetési lehetőséget. Egyesek az ország felfedezése, eldugott de gyönyörű helyek megismerése végett keresik fel túráinkat, míg másoknak ez a motiváció a mozgásra. Akad, akinek a természetvédelem támogatása miatt tetszik meg az ötlet, míg mások a fantáziatérképbe rendezhető érmeket szeretnék összegyűjteni. Sokan sokfélék vagyunk, más-más háttérrel és motivációval, de a sport, a természet, a mozgás szeretete közös bennünk.

Megalakulása óta Groove Trails egyik fő célja, hogy ernyő alá gyűjtse a sportolni, túrázni kedvelő és természetbarát embereket.

Mivel sokfélék vagyunk, igyekszünk több csatornán kommunikálni, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. Ezeket összegyűjtöttük most, hogy segítsük a közöttük lévő átjárás lehetőségét.

Weboldal: https://groovetrails.hu/ – itt lehet a túrák részletes leírását és GPS trackjét megtalálni, nevezni és a gyakori kérdésekre választ kapni.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/groovetrails/ – ez a legfontosabb kommunikációs csatornánk, az aktuális hírek kerülnek fel ide, játékok, érdekes beszámolók, rólunk szóló cikkek.

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/groovetrails/ – ez a Groove Trails közösségének társalgója, ide tudtok túrabeszámolókat, képeket posztolni, kérdéseket feltenni. Használjátok bátran!

Instagram: https://www.instagram.com/groovetrails/ – ide tesszük fel kedvenc képeinket, amiket a túraútvonalainkon lőttünk. Érdemes a rövid leírást is elolvasni a képek alatt, mert sok érdekességet megtudhattok belőle a látnivalókról, vagy az aktualitásokról az egyes körökön.

Strava klub: https://www.strava.com/clubs/groovetrails – sokan, főként a futók szeretik rögzíteni a bejárt útjaikat, illetve összemérni a teljesítményüket másokéval, vagy egyszerűen a saját fejlődésüket követni. A Groove Trails klubjában nem csak a teljesítőket, de az érdeklődőket is szívesen látjuk.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/groove-trails/ – hogy ne csak a klasszikus multik képviseltessék magukat, kipróbáljuk milyen egy zöld kisvállalkozás élete egy másmilyen közegben. A testmozgás, szabad levegő jót tesz a munkateljesítménynek is!

Mit gondoltok, hol máshol lenne még érdemes jelen lennünk? 🙂