Barion Pixel

Videóbeszámoló a 15 km-es Helka Körről!

Csőszné Tamás Mónika és Csősz Gergely április elején teljesítették a Tihanyi-félszigeten futó 15 km-es Helka Kört, élményeiket egy fantasztikus videóban foglalták össze. Fogadjátok sok szeretettel!

A leghíresebb balatoni monda emblematikus alakja, a mesebeli szépségű Helka ihlette a Tihanyi-félszigetet keresztbe-kasul behálózó túránkat. A Helka Kör 15 km-es és 35 km-es távjai a térképre szív alakot rajzolva fűzik fel a földnyelv páratlan látnivalóit a Tihanyi apátságtól kezdve a Belső-tavon és az Aranyház Gejzírkúpon át, a magaslatok és az Őrtorony-kilátó nyújtotta lebilincselő panorámán keresztül egészen a Barátlakások titokzatos romjaiig.

Csőszné Tamás Mónika és Csősz Gergely április elején teljesítették a Helka Kör rövidebb, 15 km-es távját, élményeiket pedig egy szuper videóbeszámolóban osztották meg velünk. Köszönjük szépen!

Fogadjátok ti is szeretettel:

A videóban bemutatott útvonal: Tihany, Kotyogós kávéterasz – Hármas-hegy – Hálóeresztő – Erdei iskola – Gurbicza-tető – Csúcs-hegy – Apáti-hegy – Őrtorony-kilátó – Kis-erdő-tető – Barátlakások – Tihanyi kikötő – Tihanyi Bencés Apátság – Tihany, Kotyogós kávéterasz