Barion Pixel

Honlapfejlesztések, új funkciók és egyéb újdonságok

Útvonal-kínálatunk és értékajánlatunk folyamatos bővítgetése mellett fáradhatatlanul fejlesztjük, csinosítgatjuk a honlapunkat is. Visszajelzéseiteket is figyelembe véve igyekszünk olyan funkciókat bevezetni, amik még informativabbá, egyben szebbé is teszik online bázisunkat. Hadd mutassuk be, az elmúlt időben mik történtek ilyen fronton!

  • 💥 Csúcstartóinkat ezentúl igazi bajnokokhoz illő, kiemelt helyen szerepeltetjük: a főoldalon kép körhinta viszi körbe a leggyorsabbak nevét (Carousel of Fame), míg a különböző körök teljesítőit külön listázó Dicsőségfal aloldalakon a legfelső pozíciót és a koronákat tartjuk fönn nekik.

  • 💧 A különböző útvonalaink aloldalain az “Egyéb tudnivalók” rész alatt feltüntettük a vízvételi lehetőségeket is. Egyelőre ezeket csak listáztuk, a későbbiekben a távolság- és/vagy koordinátaadatokat is hozzádobjuk majd.

  • 📊 Elkészültünk a sok-sok érdekességet tartogató, automatikusan frissülő statisztika oldalunkkal, aminek kivonatolt, vagány ikonokkal és finom animációkkal feldobott változatát a főoldalon is megtekinthetitek. Ebben a blokkban felfedjük, mennyi időt töltöttetek eddig Groove Trails útvonalakon, mennyi km-t tettetek ez alatt meg , hány fa ültetéséhez, mekkora területű esőerdő megmentéséhez járultunk hozzá a segitségetekkel.

  • 〽️ Egyszer már teljesítetted az egyik útvonalunkat, van is érmed, de visszajönnél repetázni? (Hogy miért érdemes visszatérni, arról egy külön posztban írunk majd.) Vagy előszörre jönnél egy útvonalunkra, de az olyan földi hiúságok mint az érem, nem érdekelnek? Nálunk már lehetőséged van érem nélkuli nevezést is leadni! – ennek díja természetesen sokkal kevesebb, mint az érmes nevezésé!

  • 📋 Elindítottuk Hírek aloldalunkat is, ahol – közösségi médiafelületeinken túl – különösen érdekes cikkeket, beszámolókat, újdonságokat osztunk meg veletek. Más felületeinkkel szemben az aloldal nagy előnye, hogy jól kereshetők rajta az infók – tegyetek egy próbát.

Hogy tetszik? 🙂