Barion Pixel

Indulnak a legengás Sárga teljesítménytúrák instant verziói

A BEAC Természetjáró Szakosztályának és a Groove Trails együttműködésének köszönhetően a legendás, méltán népszerű Sárga teljesítménytúra-útvonalak mostantól instant túraként is teljesíthetők! Számos távból válogathattok: van egy 15, kettő 20, egy 30, és kettő 70 km hosszú útvonal is a kínálatunkban.

Sokan jeleztétek, hogy örülnétek, ha lennének hosszabb távjaink (bár aki tényleg nagyon éhezett a kilométerekre, az egy Nyakas Kör 25 + Farkas Trail 28 km kombóval jóllakhatott, ahogy tette azt Takács Krisztián Csipi is, vagy igazán bevállalósoknak ott az egymás melletti hosszú Helka + hosszú Kamor is).

Sokan bejártátok, lefutottátok már mind az 5 útvonalunkat, és ahogy Holczer Péter is tette a vele készített interjúnkban, többen sajnálatotokat fejeztétek ki, hogy ezzel a Groove Trails kínálata kimerült, és reménykedtetek, hogy van még valami a tarsolyunkban.

Nos… természetesen van, mindenre van megoldásunk. A BEAC-cal együttműködésben elindítottuk a méltán népszerű Sárga teljesítménytúrák instant verzióit! Szeretettel várunk benneteket!

https://instantsarga.hu/