Barion Pixel

Rendszeres nyereményjáték: fuss (vagy túrázz) és vidd a szajrét!

Fuss és vidd a szajrét

Minél több sikeres Groove Trails teljesítésed van egy előre definiált időszakban, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj! Hogy mit? Talán valami menő sportcuccot? Jobbat mondunk: kiváló magyar művészek remekbeszabott kézműves alkotásait!

Szuper hírünk van! Rendszeres nyereményjátékot indítunk, melynek minden részében hazai kézműves alkotók remekbeszabott alkotásait nyerheted meg (festményeket, kerámiákat, dekorációkat, horgolt holmikat, ékszereket, stb.)!

Minél több sikeres Groove Trails teljesítésed van a játéksorozat adott részének időtartama alatt, annál nagyobb az esélyed, hogy megnyerd az adott rész nyereményét!

Az, hogy az általában megszokottól eltérően nem egyébként is jól ismert, a piacot domináló, sportban illetékes multikkal, hanem minőségi, egyedi termékeket készítő helyi kézműves alkotókkal alakítunk ki partneri kapcsolatokat, szépen összecseng a természetvédelem és fenntarthatóság jegyében tett vállalásaink egyikével: minden esetben igyekszünk a “think global, buy local” (gondolkozz globálisan, vásárolj helyit) elvét követni.

Fuss (vagy túrázz) és vidd a szajrét!

————————————————————————————————

Részletes játékszabályok:

1. A játéksorozatban hazai kézműves műhelyek alkotásait lehet megnyerni (festményeket, kerámiákat, dekorációkat, horgolt holmikat, ékszereket, stb.), a sorozat minden részében mást és mást.
2. A sorozat egyes részeinek időtartamát Facebook-on hirdetjük ki: https://www.facebook.com/groovetrails
3. A játéksorozat adott részében az tud részt venni, aki az adott rész Facebook-on megjelölt időtartama alatt rendelkezik sikeres teljesítéssel.
4. A nyertest sorsolás útján fogjuk kiválasztani.
5. Minél több sikeres teljesítést gyűjtesz a játéksorozat adott részének időtartalma alatt, annál nagyobb esélyed lesz nyerni. Például ha egy helyett két alkalommal teljesítesz Groove Trails útvonalat a játéksorozat 2. részében, máris kétszer akkora esélyed lesz a 2. rész sorsolásán.
6. A nyertes személyét Facebook-on hirdetjük ki (https://www.facebook.com/groovetrails), a nyertest magát természetesen személyes üzenetben is megkeressük.